Условия за плащане и доставка

Поръчките в онлайн магазина на Orlite.bg не се потвърждават допълнително по телефон или имейл. Приемаме, че всяка заявена поръчка е финална, ако искате да бъде променена, може да се свържете с нас!

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина ни:

Наложен платеж – Стойността на поръчката и цената за доставката се заплащат при доставката.Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

На място в офиса ни - Може да заплатите на място в офиса на БДЗП и да вземете поръчката си без допълнително заплащане за доставка. Адресът на офиса ни е: София, ж.к. Яворов, бл.71, вх. 4, ет.1, ап.1, от 10:00ч. до 17:00 ч. всеки работен ден.

Цена на доставка:

Цената на доставката не е включена в поръчката и ще бъде начислена допълнително в зависимост от теглото и обема на поръчката. Поръчки се обработват и изпращат експресно с доставка на следващия ден в понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Поръчки направени в петък до обяд ще бъдат доставени в понеделник, а поръчки, направени в петък след обяд или през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник с доставка във вторник.

  • Цената на експресна обработка и доставка на поръчки с куриер в срок от 1 работен ден за ЦЯЛАТА СРАНА е 5.50 лв. за пратки до 5 кг.
  • Възможно е пратки с множество продукти и обемиста или специфична опаковка да бъдат изчислени на база по-високо тегло. За поръчки над 5 кг, ще ви информираме на посочения телефон каква ще бъде стойността на доставката.
  • В случай, че не искате доставка за следващия ден, оставете ни забележка в полето за бележки по време на поръчка.

*Поръчките се обработват и изпращат същия ден с доставка за следващия работен ден, ако са направени преди 12 часа. Не е възможно да задаваме точен час на доставка без значително оскъпяване на куриерската услуга.

Последни новини

Малкият орел от арт-инсталацията „За да има орли“ ще радва посетителите на РИМ-Благоевград

Малкият орел от арт-инсталацията „За да има орли“ вече е част от Регионалния исторически музей в Благоевград. В началото на октомври друга емблема на едноименнат...

Прочети още

Кои са победителите от фотоконкурса „По следите на орела“

Приключи конкурсът за снимка „По следите на орела“, организиран от БДЗП в рамките на кампанията „За да има орли“.  Снимките, направени с тех...

Прочети още

Опознайте властелините на небето с филма "За да има орли"

Чували сте израза „орлово око“. А знаете ли, че това е най-острото око на планетата? Какво знаете за орлите по принцип и конкретно за видовете, гнездящи в България...

Прочети още