Условия за плащане и доставка

Поръчките в онлайн магазина на Orlite.bg не се потвърждават допълнително по телефон или имейл. Приемаме, че всяка заявена поръчка е финална, ако искате да бъде променена, може да се свържете с нас!

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина ни:

Наложен платеж – Стойността на поръчката и цената за доставката се заплащат при доставката.Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

На място в офиса ни - Може да заплатите на място в офиса на БДЗП и да вземете поръчката си без допълнително заплащане за доставка. Адресът на офиса ни е: София, ж.к. Яворов, бл.71, вх. 4, ет.1, ап.1, от 10:00ч. до 17:00 ч. всеки работен ден.

Цена на доставка:

Цената на доставката не е включена в поръчката и ще бъде начислена допълнително в зависимост от теглото и обема на поръчката. Поръчки се обработват и изпращат експресно с доставка на следващия ден в понеделник, вторник, сряда и четвъртък. Поръчки направени в петък до обяд ще бъдат доставени в понеделник, а поръчки, направени в петък след обяд или през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник с доставка във вторник.

  • Цената на експресна обработка и доставка на поръчки с куриер в срок от 1 работен ден за ЦЯЛАТА СРАНА е 5.50 лв. за пратки до 5 кг.
  • Възможно е пратки с множество продукти и обемиста или специфична опаковка да бъдат изчислени на база по-високо тегло. За поръчки над 5 кг, ще ви информираме на посочения телефон каква ще бъде стойността на доставката.
  • В случай, че не искате доставка за следващия ден, оставете ни забележка в полето за бележки по време на поръчка.

*Поръчките се обработват и изпращат същия ден с доставка за следващия работен ден, ако са направени преди 12 часа. Не е възможно да задаваме точен час на доставка без значително оскъпяване на куриерската услуга.

Последни новини

Огромен интерес към орлите на България по време на събитието, посветено на кампанията "За да има орли"

С огромен интерес към орлите на България и кампанията „За да има орли“ протече събитието, което Българското дружество за защита на птиците (БДЗП) организира вчера ...

Прочети още

Уникални макети на орли ще разперят криле в София

Заповядайте на 17 септември (неделя) в Зоологическа градина - София на специално събитие, посветено на орлите на България. Уникална инсталация на шест вида орли в реален раз...

Прочети още

Бургас посрещна орлите на България със специално събитие

На 1 август в района пред Експозиционен център „Флора" в Бургас екип на Българското дружество за защита на птиците откри арт инсталацията „За да има орли&l...

Прочети още